1,99  %  rente,  vinterhjul  og  gratis  service  i  3  år

1,99 % rente, vinterhjul og gratis service i 3 år

Volkswagen tilbyr no 1,99% rente på familiebilane Tiguan, Touran og Passat. I tillegg får du gratis service i 3 år / 45.000 km.

Opplev ein trygg bil med god plass til store og små. Start planlegginga av årets ferietur, og gled deg til å reis på første klasse i ein ny Volkswagen. Ein ting er køyreopplevinga for sjåføren. Men også dei som sit i baksetet skal ha det godt. Vi lovar at både dei framme og bak får ei god oppleving i ein ny Volkswagen. Vi kallar det familielykke. Og du får ingen overraskingar når det gjeld bilkostnadane dei neste tre åra.

Eksempelvis kan du lease ein Volkswagen Tiguan 150 HK TDI med firehjulstrekk og DSG automatgir for berre kr 3.664 kroner pr månad. Då er service i 3 år / 45.000 km inkludert i prisen. Det same er vinterhjul. Dessutan får du med hengarfeste, nettingvegg og parkeringsvarmar. (Eingongsleige: 100.000,-. Etableringsgebyr kr 5.300,- og årsavgift kjem i tillegg.)

Om du ønskjer andre modellar, motorar, utstyrspakkar m.m. er du hjarteleg velkommen innom Berge & Co for ein prat. I lag skal vi finne den optimale løysinga for den perfekte familiebilen.

Sjå heile vårkampanjen her: forde.volkswagen.no/kampanjer-ny-bil/