Lease ein Škoda Octavia

No kan du skaffe deg ein Škoda Octavia med stor motor og firehjulstrekk for berre 3.700,-* pr månad ved privatleasing.

Grunna uroa i valutamarknaden, og produksjonsstans på Škoda-fabrikkane, er det varsla prisauke på våre modellar. Kor stor den blir, veit vi ikkje akkurat no, men vi kan i alle fall garantere deg gode prisar på våre lagerbilar.

No kan du skaffe deg ein Škoda Octavia med stor motor og firehjulstrekk for berre 3.700,-* pr månad ved privatleasing. Køyreopplevinga er stor med den kraftige 184 hk store dieselmotoren i kombinasjon med behagelege DSG-giring. Utstyrslista omfattar fleire pakkar: Amundsen navigasjonspakke, Vinterpakke, Businesspakke, Simply cleverpakke og Transportpakke. Utover det kan nemnast digitalt instrumentpanel, parkeringssensor framme og bak og oppvarma 3-eika multifunksjonsratt i skinn.

Og i prisen har vi inkludert service- og vedlikehaldsavtale (3 år / 45.000 km). 
Her snakkar vi føreseieleg bilhald.

Kom innom og ta ein prat med Joakim eller Ronald om Škoda Octavia eller dei fantastiske Škoda-modellane vi har. Vi har leveringsklare bilar på lager. Her er link til alle våre Škoda-tilbod.

*) Tilbodet varer fram til 30.04.20 eller så lenge vi greier å skaffe bilar. Drivstofforbruk og CO2-utslepp i høve WLTP-norma er estimert til 6,2 l/100km og 162g/km, kan variere med valt utstyr. Priseks. privatleasing inkl. mva og termingebyr. Startleige/etableringsgebyr kr 62.500,-. Totalpris: kr 201.000,- vil variere med rentenivået. Føreset 3 år/45.000 km, og finansiering i ŠKODA Financial Services. 

Pris ŠKODA OCTAVIA med 4×4 frå kr 408 000,- levert Førde. Avbilda modell kan avvike. Atterhald om trykkfeil.