Klar  for  bestilling  –  Audi  e-tron  Sportback

Klar for bestilling - Audi e-tron Sportback

Er du klar for el-bil? Då må du nesten gjere deg kjent med Audi e-tron Sportback før du bestemmer deg for kva du skal kjøpe.

No er den endeleg klar for bestilling! Den nye Audi e-tron Sportback. Bilen er bygd på same lest som Audi e-tron, men har fått eit meir coupé-prega design og endå flere utstyrsmoglegheiter. Dei første bilane er venta til Norge våren 2020.

Audi e-tron Sportback er vel 4,9 meter lang, 1,9 meter brei og 1,6 meter høg og kombinerer krafta av ein rommeleg SUV med designet og køyreopplevinga til ein firedørs coupé. Designet bidreg til endå lågare luftmotstand, noko som påverkar rekkeviddan positivt. Bagasjeromsplassen er på heile 615 liter.

Audi e-tron Sportback har sjølvsagt moglegheit for montering av takstativ og hengarfeste, med tillatt hengarvekt på 1800 kilo. Audi e-tron Sportback 50 er utstyrt med et 71 kWh-batteri, medan 55-utgåva er utstyrt med eit batteri på 95 kWh.

Estimert rekkevidde for Audi e-tron Sportback 55 er oppgitt til inntil 477 km etter WLTP-standarden. For Audi e-tron Sportback 50 er rekkevidda inntil 372 km. Rekkevidde og forbruk kan endre seg når typegodkjenning føreligg seinare i år, og kan bli påverka av kva ein vel av ekstrautstyr.

Audi e-tron Sportback får ein startpris på 525.720,- levert Førde.

Vil du vite meir om e-tron Sportback eller våre andre Audi-modellar, ta kontakt med
Cato Orkelbog, tlf. 99 20 50 47, cato.orkelbog@moller.no eller
Norodd Rørstadbotnen, tlf. 99 20 50 35, norodd.rorstadbotnen@moller.no

Her kan du lese meir om Audi e-tron Sportback